Nytt album i januar

Bruce Springsteen spilte for Barack Obama i Cleveland, Ohio, sist søndag. Foto: Jason Reed (Reuters/Scanpix)
Bruce Springsteen spilte for Barack Obama i Cleveland, Ohio, sist søndag. Foto: Jason Reed (Reuters/Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pBruce Springsteen feirer Obama-seier med nytt album.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bruce Springsteen vil være klar med oppfølgeren til 2007-utgivelsen «Magic » allerede i januar, melder bransjamagasinet Billboard og Springsteen-nettstedet Backstreets.

Begeistret

The Boss skal angivelig være så begeistret for at Barack Obama vant presidentvalget i USA at han gir ut albumet samtidig med at den nye presidenten innsettes i januar.

Veteranrockeren, som så sent som i helgen spilte for Obama i Cleveland under innspurten av valgkampanjen, fremskynder dermed utgivelsen av sitt 16. studioalbum. Bransjemagasinet rapporterer videre at den nye platen høyst sannsynlig vil inneholde låten «Workin' On A Dream», som The Boss introduserte for verden da han spilte for Obama i helgen.

Ikke offisielt bekreftet

Det er foreløpig ikke bekreftet fra offisielt hold om timingen av utgivelsen er direkte knyttet til innsettelsen av USAs 44. president, eller om det er et tilfeldig valgt tidspunkt for utgivelse av platen. Det som imidlertid er sikkert er at Springsteen sitter på en del overskuddsmateriale fra innspillingen av «Magic». Spørsmålet er om Springsteen og produsent Brendan O'Brien vil komme til å finpusse på detaljene på disse overskuddslåtene, eller om albumet kun vil inneholde nye låter.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden