Kvinne holdt fanget i seks døgn

Artikkelen fortsetter under annonsen

<pPolitiet i Oslo jakter på flere ukjente gjerningsmenn etter at en 43 år gammel kvinne skal ha blitt dopet ned, voldtatt og holdt fanget i seks døgn.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB): Da kvinnen ble funnet fredag ettermiddag, var hun sterkt forkommen, skriver VG.

43-åringen har vært innlagt på sykehus etter at hun ble funnet, og skal fremdeles være så sterkt preget av det hun har gjennomgått at etterforskerne ikke har fått snakket med henne om detaljer fra de seks dagene hun ble holdt fanget.

Kvinnen var på konsert i Oslo forrige lørdag, og i løpet av konserten skal det ha svartnet for henne. Da hun våknet, var hun sløv og neddopet i en leilighet sammen med tre eller fire menn.

Gjerningsmennene skal ifølge kvinnen ha vært av østeuropeisk opprinnelse og oppført seg svært truende. Etter seks døgn i fangenskap klarte hun å flykte, og ble funnet apatisk og forkommen av en venn hjemme i sin egen leilighet på fredag.

Sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt etterforsker nå saken, men ønsker av etterforskningsmessige grunner ikke å kommentere hvor langt de har kommet i arbeidet.

– Vår viktigste oppgave nå er å finne åstedet, gjerningspersonene og eventuelt andre spor, sier politiadvokat Jens Olav Sæther. (©NTB)