Bolton bort fra bunnplassen

Normal   0   21         false   false   false                             MicrosoftInternetExplorer4   <![endif]-->     <![endif]-->     /* Style Definitions */  table.MsoNormalTable 	{mso-style-name:"Vanlig tabell"; 	mso-tstyle-rowband-size:0; 	mso-tstyle-colband-size:0; 	mso-style-noshow:yes; 	mso-style-parent:""; 	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; 	mso-para-margin:0cm; 	mso-para-margin-bottom:.0001pt; 	mso-pagination:widow-orphan; 	font-size:10.0pt; 	font-family:"Times New Roman"; 	mso-ansi-language:#0400; 	mso-fareast-language:#0400; 	mso-bidi-language:#0400;}  <![endif]-->  Bolton klatret vekk fra nedrykksplass i England da Manchester City ble beseiret med to sene mål søndag. Foto: AP / Paul Thomas / Scanpix.
Bolton klatret vekk fra nedrykksplass i England da Manchester City ble beseiret med to sene mål søndag. Foto: AP / Paul Thomas / Scanpix.

<pTo mål på det siste kvarteret var nok til å ta Bolton bort fra jumboplassen i Premier League. Scoringer fra Ricardo Gardner og et selvmål av Richard Dunne var forskjellen på lagene søndag. </p

Det tok over 40 minutter før kampens første, virkelig store sjanse kom, og den gikk til gjestene. Stephen Ireland ble spilt gjennom og kom alene med Bolton-keeper Jussi Jaaskelainen. Den finske sisteskansen reddet mesterlig.

Like etterpå kom de til en ny sjanse ved Ched Evans. Han ble spilt fint gjennom, men også hans forsøk ble stoppet av Jaaskelainen.

I andre omgang fortsatte Manchester City å skape problemer for Bolton-forsvaret, men igjen sto finnen i veien på forsøket fra superstjernen Robinho.

Da kampen rundet timen kom hjemmelaget mer med og skapte et par gode muligheter. Kevin Nolan kom nærme, før Gary Megsons lag ropte på straffe da Matthew Taylor gikk i bakken.

Etter 76 minutter kom gjennombruddet for hjemmelaget. Steinsson kom rundt på høyrekanten, og Gardner satte ballen i mål via tverrliggeren.

To minutter før slutt satte Richard Dunne ballen i eget nett etter innlegg fra målscorer Gardner. Dermed endte det 2-0 på Reebok stadium, og Bolton overlot bunnplassen i Premier League til Newcastle.

Les mer om Bolton og Manchester City på Startsiden.