Ranet Liverpool på overtid

<pPavljutsjenko avsluttet nytt utrolig Spurs-comeback.</p

Tottenham–Liverpool 2–1.

Liverpool hadde Tottenham på gaffelen, skapte sjanse på sjanse og traff stolpene, og burde ha punktert siste rest av luft i Tottenham-ballongen lenge før det snudde.

Men Harry Redknapps Tottenham er noe for seg selv. På de fire siste minuttene snudde laget fra 2–4 til 4–4 borte mot Arsenal. I dag, da Liverpool dominerte stort, ble 0–1 til 2–1 på de siste 20 minuttene.

Roman Pavljutsjenko ble helten over alle helter da han satte inn seiersmålet på overtid. Sjokkskadde Liverpool gikk på sesongens første tap, White Hart Lane eksploderte.

Drømmestart

Dirk Kuyt ga Liverpool en drømmestart da han scoret etter knappe tre minutter. Formspilleren dundret til fra svært skrått hold, og ballen føk opp i nettaket.

Liverpool hadde stor kontroll, og var centimeter fra å øke ledelsen like etter pause.

Først satte Steven Gerrard ballen i stolpen. Deretter var samme mann på plass igjen etter en svak manøver av Heurelho Gomes. Skuddet traff tverrliggeren.

Både Kuyt og Xabi Alonso fikk kjempesjanser til å avgjøre i de påfølgende minuttene med Liverpool-dominans.

I stedet, da 20 minutter gjensto, gikk det meste galt.

Carragher-selvmål åpnet comebacket

Jamie Carragher headet ballen utagbart bak Pepe Reina etter hjørnespark, og utlignet for Tottenham.

Plutselig var vertene med i kampen, Liverpool mistet kontrollen, og på overtid gjorde Roman Pavljutsjenko det utrolige.

Russeren som kom fra benken i pausen, satte inn seiersmålet fra kort hold, og sendte Harry Redknapp opp fra benken i jubelrus.

Seieren ga Redknapp hans syvende poeng av ni mulige siden han overtok Spurs forrige helg.

Nå er ikke lenger Tottenham jumbo. Og Liverpool ikke lenger ligaleder.

Les mer om Tottenham og Liverpool på Startsiden.