Armstrong skryter av Tour-løypa

<p class="hidden"> </p>
 

<pLance Armstrong (37) skryter av kommende sesongs Tour de France-løype.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den sjudobbelte Tour-vinneren er ennå ikke enig om med arrangøren om han stiller for egen del, men etter lovprisingen av oppsettet skulle kanskje det meste ligge til rette for det.

- Jeg finner 2009-oppsettet innovativt og interessant. Helt fra tempoetappen i Monte Carlo, til lagtempoen og etappen i min tidligere hjemby Gerona. Og dessuten blir det et gjensyn med min tidligere «venn» Mont Ventoux. Jeg kunne ikke ha håpet på noe bedre, sier Armstrong.

Samtidig sier han at han er klar til å kjøre for Astana-laget, uansett hvem som blir kaptein.

- Jeg har vært med i sykkelsporten lenge nok til å vite at det er lagsport. Jeg gir full støtte uansett om vi kjører for meg, Alberto Contador, Andreas Klöden eller Levi Leipheimer, sier Armstrong. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus