Berg tar over med en gang

<p class="hidden"> </p>
 

<pHenning Berg tar over umiddelbart som trener i kriserammede Lillestrøm. - Det var det beste, sier Berg.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Berg skulle egentlig ikke ha tatt over før ved årsskiftet, men gårsdagens tap mot Vålerenga, og lagets utsatte, tredjesiste plass på tabellen, har sannsynligvis satt fart i treneravgjørelsen.

- Det beste var at jeg overtok nå, sa Henning Berg selv på en pressekonferanse i formiddag.

Han mener han kan bidra til at dette kan løse seg. Og han frykter ikke nedrykksspøkelset.

- Det LSK viste mot Vålerenga er ikke representativt for hva denne spillergruppa står for.

Ifølge Henning Berg er det ikke mye som skal til for å rette opp skjevhetene i LSK, skriver rb.no

– Jeg kommer til å jobbe med den offensive og defensive samhandlingen. Det vil ikke bli store rokeringer eller forandringer i laget.

- Dette er ikke noe hokus pokus, sier han.


- Måtte prøve

- Vi har tatt denne avgjørelsen i samråd med Erland Johnsen og Frode Grodås, og vi har kommet fram til at vi ville angret veldig hvis dette var uprøvd. Nå har vi to uker igjen til serien er over, og da må alle trå til det de kan, sier LSKs leder Per Mathisen til LSK.NO.

Ifølge Mathisen har de hatt full tillit til trenerteamet, og synes de har gjort en bra jobb.

- Men vi ønsker å prøve dette for å være sikre på at vi spiller i Tippeligaen også i 2009.

Sportslig utvalg og Henning Berg ønsker å ha med seg de samme personene i det sportslige teamet videre, men Erland Johnsen har valgt å gå tilbake til sin rolle som toppspillerutvikler i LSK med fokus på enkeltspillere.

- Jeg føler at vi tok over en skute som var skakkjørt, og det tok litt tid før vi fikk rettet opp dette. Nå er situasjonen tung, og jeg velger å la klubben gå foran alt. Jeg har forståelse for sportslig utvalgs avgjørelse, og går derfor tilbake til jobben som toppspillerutvikler, sier Erland Johsen til LSK.NO.


- Vi har hatt oppturer som vi ikke må glemme, og vi er fornøyde med jobben som er gjort. Nå ønsker jeg at Henning kommer inn og gjør sitt for at vi skal klare den siste delen, og overleve i Tippeligaen.

Lillestrøm har to vanskelige kamper igjen i årets tippeliga. Først hjemme mot Rosenborg og så borte mot Aalesund. Rosenborg jakter på tredjeplassen i serien, mens Aalesund prøve desperat å redde seg unna nedrykk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus