Tar pause fra musikken

<p class="hidden"> </p>
 

<pNobelkonsert-aktuelle Feist tar en pause fra musikken etter Oslobesøket.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kanadiske artisten Feist ble nylig annonsert som en av artistene som skal spille for årets fredsprisvinner Martti Ahtisaari under Nobelkonserten i Oslo Spektrum 11. desember.

For omfattende

Feist, som egentlig heter Leslie Feist, skal før hun kommer så langt gjøre seg ferdig med sin pågående turné i hjemlandet Canada, før hun tar seg en lengre pause fra musikken, melder NME.

Suksess tar på, så nå tar hun en velfortjent pauseSuksess tar på, så nå tar hun en velfortjent pause

- Min karriere har blitt langt mer omfattende enn den var da jeg startet på soverommet med min firesporsopptaker og et sett med hodetelefoner, sier hun til kanadiske medier.

- Jeg har behov for å gå tilbake dit for en stund for å komme tilbake på rett kurs for å finne ut hva jeg skal gjøre videre. Jeg trenger rett og slett en liten pause nå, medgir hun.

Mye ros

Feist har høstet mye ros fra kritikere kloden rundt for sitt tredje og siste album «The Reminder », som nådde høyt på en rekke lister over de beste platene utgitt i 2007, og det har ikke vært mindre interesse for artisten etter at «1234» fra samme album ble en stor undergrunnshit.

Feist understreker samtidig at hun ikke har noen ambisjoner om å jobbe mer sammen med musikkollektivet Broken Social Scene som hun har vært involvert i tidligere.

Gjenforening rundt kjøkkenbordet?

- Det er virkelig ikke like interessant for meg som det en gang var. Det blir som en gjenforening bare for å henge rundt med alle - noe jeg like gjerne kan gjøre rundt kjøkkenbordet, konkluderer hun.

Feists siste konsert i Canada blir i Confederates Centre Of The Arts i Charlottetown 10. november, før hun får seg en måneds pause før hun opptrer på Nobelkonserten I Oslo Spektrum 11. desember.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus