Ikke flere lange blondiner

<p class="hidden"> </p>
 

<pEtter at gitarist Dorian Cox ble sykemeldt i sommer, har The Long Blondes bestemt seg for å legge inn årene.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var Cox selv som i morges la ut en beskjed på bandets MySpace-sider med den triste beskjeden om at bandet har bestemt seg for å legge opp, melder NME.

Han forteller blant annet at hovedårsaken til at bandet oppløses er at han er usikker på om og når han eventuelt vil bli frisk igjen til å kunne spille gitar igjen. The Long Blondes-gitaristen ble rammet av slag i juni, og i etterkant av dette har bandet måttet kansellere en rekke planlagte konserter.

Takker fansen

Dorian Cox takker bandets fansen for deres support og velvilje.

«På vegne av bandet vil jeg utrette en stor takk til alle som noen gang har kommet til våre konserter, kjøpt en av våre plater eller danset til en av våre låter på en klubb. Tusen takk, hadde det ikke vært for dere ville alt sammen ha vært meningsløst. Og til slutt vil jeg personlig takke for alle god bedring-hilsner», skriver gitaristen blant annet i meldingen.

The Long Blondes, som for øvrig ikke teller en eneste blondine og som spilte på Hovefestivalen i fjor, fikk bare gitt ut to album; «Someone To Drive You Home» i 2006 og «Couples» som kom tidligere i år. I tillegg kom samlingen «Singles» ut i England i dag. Gruppen vant også nykommerprisen Philip Hall Radar Award under utdelingen av NME-prisene i 2006 etter å ha blitt etablert året i forveien.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus