Mette-Marit fikk hjernerystelse etter fall

<p class="hidden"> Kronprinsesse Mette-Marit kom søndag til Kiev i Ukraina, der hun mandag skulle startet et tre dagers besøk som spesialutsending for UNAIDS. Ukraina er det landet i Europa som er hardest rammet av hiv/aids. Direktør Peter Piot fra UNAIDS i Genève følger kronprinsessen på turen. Foto: SCANPIX</p>
 Kronprinsesse Mette-Marit kom søndag til Kiev i Ukraina, der hun mandag skulle startet et tre dagers besøk som spesialutsending for UNAIDS. Ukraina er det landet i Europa som er hardest rammet av hiv/aids. Direktør Peter Piot fra UNAIDS i Genève følger kronprinsessen på turen. Foto: SCANPIX

<pKronprinsesse Mette-Marit har pådratt seg lettere hjernerystelse etter et fall og må avlyse mesteparten av programmet under sitt besøk i Ukraina.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsessen snublet i en trapp og falt under et besøk hos en organisasjon som arbeider for hiv- og aidssmittede i Ukraina. De første opplysningene etter fallet var at det oppsatte programmet ville bli utsatt i noen timer.

En lege kunne imidlertid konstatere at Mette-Marit hadde pådratt seg en lettere hjernerystelse og forbød henne derfor å fortsette i det planlagte programmet, får NTB opplyst.

– Kronprinsessen er fryktelig lei seg for det som har skjedd. Hun hadde gledet seg veldig til dette besøket, sier kommunikasjonssjef Marianne Hagen på Slottet, som følger kronprinsessen på reisen.

Etter doktorens ordre må Mette-Marit nå holde sengen de to neste dagene. Dermed går mesteparten av programmet for det tre dager lange besøket i vasken. Hjemreisen var opprinnelig planlagt til tidlig onsdag ettermiddag. Om det blir endringer i reiseplanen er ikke avklart. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus