Her får du billigst bensin og diesel

<p class="hidden"> </p>
 

<pOg begge deler koster under 10 kroner literen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med hjelp fra våre trofaste bensin- og dieselagenter kan vi fortsatt gi deg Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt.

Fallende oljepriser gjør at vi igjen ser 9-tallet på noen av pumpene.

De siste bensin- og dieselprisene finner du alltid ved å trykke på lenkene nedenfor. Her kan du velge mellom å se prisene i hele landet, vestlandet, Trøndelag & Nord-Norge, eller på østlandet.

Gå rett til alle bensinprisene

Gå rett til alle dieselprisene

Slik rapporteres prisene

DinSides bensin- og dieselprisliste samles inn av en lang rekke frivillige rapportører. Rapportørene legger prisene direkte inn i våre database døgnet rundt.

Prisene vil synes i prislisten 24 timer fra de kommer inn til oss. I helgene synes prisene lenger: Priser rapportert fredag og lørdag ligger ute frem til natt til mandag.

Vi samler inn pumpeprisen for 95 oktan blyfri bensin, altså den prisen du betaler om du ikke har kort eller avtaler med stasjonen.

I perioder med lokal priskrig kan stasjonene endre priser flere ganger om dagen. Vi garanterer derfor ikke at den prisen våre rapportører har notert gjelder når du kommer frem til stasjonen.

På topp akkurat nå

I linken nedenfor får du listen over hvilke bensinstasjoner som har billigst bensin og diesel akkurat nå. Ikke overraskende ligger Oslo og Bærum på topp på landsbasis, men steder som Røyken og Kristiansand er også med i topp 10-listene.

Topp 10-listen for bensin og diesel akkurat nå.

Over bekken etter bensin

Hvor langt lønner deg seg å dra for å fylle opp tanken med billig bensin?

Vår kalkulator hjelper deg å beregne hvor mye billigere bensinen må være på en bensinstasjon som ligger et stykke unna, for at det skal lønne seg å kjøre dit for å fylle.

Prøv kalkulatoren: Lønner det seg å kjøre til billigste stasjon?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus