- Det er helt sykt

<p class="hidden">Daniel Nannskog jubler etter eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Stabæk i Bergen. Foto: Scanpix</p>
Daniel Nannskog jubler etter eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Stabæk i Bergen. Foto: Scanpix

<pDaniel Nannskog var utrolig stolt og glad etter gårsdagens seier i Bergen. - Dette betyr enormt masse for meg, sier han til ABC Nyheter. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nannskog tok helt av da seiersmålet ble satt inn på overtid.

- Jeg har aldri vært så glad for et mål. Det var helt sykt. Jeg ville spise opp Palmi (Palmason, matchvinner). Jeg skrek "I love you, I love you so much". Han er en kanonfyr også så det kunne ikke bli bedre enn at han avgjorde. Helt fantastisk, sier svensken.

Seriegullet han og Stabæk kommer til å innkassere i år er hans første i en toppdivisjon noensinne.

- Det er helt sykt deilig, jeg har aldri vunnet den høyeste serien før, jeg har kommet på andreplass to ganger. En gang med Malmø FF og en gang med Stabæk, sier han til ABC Nyheter.

- Utrolig stolt

På en dag som i går er alle sesonger uten gull glemt.

- Det er dette man spiller for, det er dette man legger ned så mange timer for, det er dette man brenner for og man får en så utrolig stolt følelse i kroppen når det lykkes.

Daniel Nannskog kom til Stabæk da klubben lå i Adeccoligaen. Slik sett har han vært med på hele revolusjonen som er skjedd under trener Jan Jönsson. Han var selvsagt også med på nesten-sesongen i fjor, da Brann ble for sterke til slutt. Derfor betyr seriegullet så mye.

- Det betyr enormt mye for meg at jeg har vært med siden vi var i Adeccoligaen. Jeg har sett denne klubben vokse og vokse og blitt litt bedre hvert år. Vi har lært av de feilene vi har gjort året før, og det er utrolig kult å se. Tidligere har vi tapt for eksempel borte mot Brann på grunn av lite rutine. Nå har vi lært, og vi blir smartere hvert år, sier han.

Første seier i Bergen

Gårsdagen var også første gangen svensken kunne gå av stadionmatten i Bergen med en seier i bagasjen.

- Ja, det stemmer, men vi skulle vunnet her tidligere. Vi ledet 2-0 et år og rundspilte Brann, men så slurvet vi de siste 10 minuttene og det ble 2-2.

- Dette fortjener vi

Hva kvelden hadde å by på visste han ikke, men at det ble fest var det ingen som helst tvil om.

- Jeg håper vi får en god middag og at vi får kose oss, klemme hverandre, og bare ha det gøy sammen. Og det fortjener vi. Vi har lagt ned et tungt og hardt arbeid for dette.

- Og Ingebrigt Steen Jensen gikk i taket etter seieren?

- Ja, det kan du trygt si, han var i ekstase. Men i dag er han mer rørt, det virker ikke som om han har skjønt det enda. Han har vist større glede tidligere når han har kommet inn i garderoben etter kamper, men han virker litt sjokket. Det går nok litt tid før det går opp for han og hans store Stabæk-hjerte, sier Daniel Nannskog.


Les mer om Brann og Stabæk på Startsiden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus