Flere falske bøssebærere

<p class="hidden">Barneminister Annicken Huitfeldt sammen med bøssebærer Scott ( fremst) og hans bror Dennis Appelong under innsamlingen til inntekt for TV-aksjonen <strong>Blå</strong> <strong>Kors</strong> 2008. (Foto: Scanpix) </p>
Barneminister Annicken Huitfeldt sammen med bøssebærer Scott ( fremst) og hans bror Dennis Appelong under innsamlingen til inntekt for TV-aksjonen Blå Kors 2008. (Foto: Scanpix)

<pSøndag kom det inn flere rapporter om folk som hadde utgitt seg for å være bøssebærere fra TV-aksjonen uten å være det.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): I Frognerparken i Oslo forsøkte en falsk bøssebærer å få folk til å gi penger ved 14-tiden. I Asker og Bærum fikk politiet melding om to falske bøssebærere, og i Vestfold ble det registrert fire-fem tilfeller. Agder politidistrikt melder om et tilfelle i Grimstad.

Også lørdag fikk politiet noen steder melding om personer som gikk på dørene og sa de samlet inn penger til TV-aksjonen.

Bøssebærere for TV-aksjonen skal være utstyrt med ID-skilt der navn og nummer står tydelig. Dette nummeret må være identisk med nummeret på bøssa. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus