Røa seriemester

<p class="hidden">Lene Mykjåland (rød trøye) og Røa er seriemester i fotball 2008. Her fra en kamp mot Arna Bjørnar tidligere i år. (Foto: Scanpix)</p>
Lene Mykjåland (rød trøye) og Røa er seriemester i fotball 2008. Her fra en kamp mot Arna Bjørnar tidligere i år. (Foto: Scanpix)

<pRøa er seriemester i fotball for kvinner. Det ble klart da laget vendte 0-1 ved pause til seier 3-1 over Kolbotn søndag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Kolbotn måtte vinne for å utsette Røa-feiringen som har virket uunngåelig gjennom det meste av sesongen. Det så lovende ut da Kristin Blystad Bjerke sendte gjestene i ledelse etter en drøy halvtime.

Røa presset på for utligning i annen omgang, og i det 63. minutt lyktes amerikanske Sarah Huffman. Marthe B. Johansen scoret ledermålet i det 79. minutt før samme Huffman satte punktum på overtid.

Røa er dermed oppe i 52 poeng av 57 mulige og kan ikke innhentes.

Kolbotns tap betydde at Team Strømmen nyttet anledningen til å ta kommandoen i sølvkampen. Rhian Wilkinson og Mari Knudsen scoret da Amazon Grimstad ble slått 2-0, og Strømmen er dermed tre poeng foran Kolbotn når to kamper står igjen.

Asker er ytterligere poenget bak. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus