Røa seriemester

Lene Mykjåland (rød trøye) og Røa er seriemester i fotball 2008. Her fra en kamp mot Arna Bjørnar tidligere i år. (Foto: Scanpix)

<pRøa er seriemester i fotball for kvinner. Det ble klart da laget vendte 0-1 ved pause til seier 3-1 over Kolbotn søndag.</p

Oslo (NTB): Kolbotn måtte vinne for å utsette Røa-feiringen som har virket uunngåelig gjennom det meste av sesongen. Det så lovende ut da Kristin Blystad Bjerke sendte gjestene i ledelse etter en drøy halvtime.

Røa presset på for utligning i annen omgang, og i det 63. minutt lyktes amerikanske Sarah Huffman. Marthe B. Johansen scoret ledermålet i det 79. minutt før samme Huffman satte punktum på overtid.

Røa er dermed oppe i 52 poeng av 57 mulige og kan ikke innhentes.

Kolbotns tap betydde at Team Strømmen nyttet anledningen til å ta kommandoen i sølvkampen. Rhian Wilkinson og Mari Knudsen scoret da Amazon Grimstad ble slått 2-0, og Strømmen er dermed tre poeng foran Kolbotn når to kamper står igjen.

Asker er ytterligere poenget bak. (©NTB)