I slagsmål, og i pluss

<p class="hidden">Ole-Kristian Tollefsen (55) kom på isen igjen i natt for Columbus. Her i kamp med Nashville-spilleren Jerred Smithson (25). Foto: AP/Scanpix.</p>
Ole-Kristian Tollefsen (55) kom på isen igjen i natt for Columbus. Her i kamp med Nashville-spilleren Jerred Smithson (25). Foto: AP/Scanpix.

<pOle-Kristian Tollefsen sesongdebuterte i NHL lørdag, og havnet «selvsagt» i slagsmål. Han fikk også pluss i sin del av kampen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tollefsen måtte finne seg i å være vraket i troppen til de fem første kampene denne sesongen, men lørdag spilte han 12.31 minutter fordelt på 15 bytter i 3-6-tapet borte mot Nashville Predators.

Predators revansjerte 3-5-tapet i Columbus kvelden før og scoret kampens fire første mål.

Tollefsen var på isen da «blåjakkene» reduserte til 1-4 i 2. periode og ble stående med pluss 1 i sin del av kampen. Han hadde et skudd på mål i sluttperioden, men måtte sitte fem minutter i utvisningsboksen etter et slagsmål med hjemmespilleren Jordin Tootoo tidlig i siste periode. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus