– Å dø på banen ville være en ære for Terry

<p class="hidden"> <span style="font-weight: bold" class="Apple-style-span">- En ekte kaptein:</span> John Terry. Foto: Scanpix</p>
 - En ekte kaptein: John Terry. Foto: Scanpix

<pLuiz Felipe Scolari er glad for å ha kaptein John Terry tilbake.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Terry er tilbake etter skaden som satte ham utenfor Englands VM-kvalifiseringskamper mot Hviterussland og Kasakhstan. Det gjør godt for Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari, som sliter med en skadeplaget spillerstall.

Til dagens Premier League-oppgjør mot Middlesbrough på Riverside mangler Michael Ballack, Petr Cech, Joe Cole og Ashley Cole, i tillegg til Didier Drogba, Ricardo Carvalho og Michael Essien. Men både Deco og Bosingwa blir trolig klare – samt John Terry.

– En ekte kaptein

– Han sier han fremdeles føler smerter i ryggen, men han vil spille. For John Terry ville det være en ære å dø på banen. Jeg liker stilen hans, sier manager Scolari ifølge Guardian.

Scolari og Chelsea har innledet sesongen utmerket, selv med flere sentrale spillere skadet, og troner på toppen av tabellen. Med Carvalho ute med skade er Terrys tilbakekomst som musikk i ørene på Scolari.

– Det er fantastisk for en trener å ha noen som ham. Det er min standard, referansen for andre spillere også. Noen spillere klager når de får seg en smell, men ikke Terry, sier Scolari og konkluderer:

– Den eneste måten å stoppe ham fra å spille, vil noen ganger være å drepe ham. Han vil spille hele tiden.

– Han er en ekte kaptein, sier Scolari.

– Mitt lag nå

Og 13.45 i ettermiddag leder han troppene mot Middlesbrough. Der kan Chelsea ta sin tredje strake seier. Klubben er ubeseiret etter at Scolari overtok.

– Jeg har ikke forberedt meg til denne kampen bare i dag eller i går, men de siste tre månedene. Jeg har vært i Chelsea i 101 dager, og det er mitt lag nå. De kjenner jobbene sine, taktikken, hvilke pasninger de bør forvente og hvilke posisjoner de skal spille på banen, sier den brasilianske manageren.

Som selv er i ferd med å bli den suksessen mange hadde håpet.


Les mer om Premier League på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus