Meny

Tror Larvik-kvinne ble meid ned av bil

Kripos på jakt etter spor der en kvinne ble funnet død på RV 40 mellom Yttersøveien og Faret iLarviki Vestfold torsdag. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen som ble funnet død i veikanten ved riksvei 40 utenfor Larvik torsdag, ble trolig påkjørt, viser den foreløpige obduksjonsrapporten.

– Det mest sannsynlige er at kvinnen ble påkjørt av en bil. Hun har flere merker som tyder på dette og døde trolig av indre skader, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt til NTB.

Han sier kvinnen var 43 år gammel og fra Larvik. Hun bodde alene og etterlater seg en voksen datter.

Fredag formiddag holdt politiet flere muligheter åpne enn at kvinnen kunne ha blitt påkjørt av en bil som har stukket fra stedet. Men den foreløpige obduksjonsrapporten innebærer at etterforskningen nå vil bli konsentrert om å spore trafikken i området i det aktuelle tidspunktet. Den døde ble obdusert ved Rettsmedisinsk institutt fredag.

Politiet tror den 43 år gamle kvinnen hadde vært død i minst seks timer da hun ble funnet torsdag.

Delvis naken

Kvinnen ble funnet delvis naken, med både joggebukse og truse nedtrukket. Politiet tror klærne har sklidd delvis av som følge av sammenstøtet med bilen.

Ifølge obduksjonsrapporten var hun påført skader på venstre side av kroppen, som medførte at hun døde. Hun hadde også brudd i ankel og ribbeinsbrudd. At kvinnen var skadet på sin venstre side og ble funnet på høyre side av veien, kan tyde på at hun ble truffet av en bil som kjørte i retning Larvik.

Liket av kvinnen ble fjernet fra åstedet sent torsdag kveld. Selv om kvinnen hadde skader i ansiktet og var tilsølt av blod, skal lokale politietterforskere ha gjenkjent kvinnen, som skal være kjent av politiet fra tidligere.

Så bil bremse

Natt til fredag etterlyste Larvik-politiet føreren av en bil som skal ha stoppet på stedet der kvinnen ble funnet delvis naken og død i grøfta torsdag ettermiddag klokken 14.40.

Bilen skal ha stoppet i perioden mellom 5.15 og 6.00. Sakrisvold sier til NTB at politiet har snakket med føreren av denne bilen, som foreløpig er kvittert ut av saken.

– Vi er fortsatt interessert i å komme i kontakt med alle som trafikkerte Elveveien Larvik i tidsrommet mellom klokken 05.00 og 07.00 torsdag, sier Sakrisvold

Politiet tror den 43 år gamle kvinnen hadde vært død i minst seks timer da hun ble funnet torsdag. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus