Meny

Mistenkelig dødsfall i Larvik

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne er funnet død langs Elveveien i Larvik. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

Politiet fikk melding om funnet av den døde personen langs Elveveien i Larvik torsdag klokken 14.40.

– En person er funnet død i veikanten. Vedkommende ble funnet av en forbipasserende. Vi anser dette dødsfallet som mistenkelig og har iverksatt etterforskning, sier operasjonsleder Jorunn Heide i Vestfold politidistrikt til NTB.

Ikke naturlig å gå

Den døde er en kvinne, og hun ble funnet av en bonde fra området. Ifølge vitner skal kvinnen ha blitt funnet delvis avkledd med jakken og skoene ved siden av seg.

– Stedet der den døde kvinnen ble funnet er ikke et sted der det er naturlig for folk å gå. I tillegg er det omstendigheter rundt funnet ellers som gjør at vi ser på dødsfallet som mistenkelig. Kvinnen som er død ligger på magen på stedet, og vi har ennå ikke identifisert kvinnen eller anslått alder, sier politiinspektør Magnar Pedersen i politiet i Larvik til op.no.

Søker vitner

Politiet har ikke fått inn meldinger om savnede personer i området. De etterlyser nå vitner.

– Hvis noen har kjørt forbi stedet og sett noe eller har opplysninger, ber vi om at de ringer politiet i Larvik på telefon 02 800, sier Pedersen.

Liket vil bli sendt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo.

Åstedet er avsperret, og riksvei 40 er sperret mellom Yttersøveien og Faret. Veien vil bli holdt stengt inntil videre. Politiet har bedt om bistand fra Kripos. Det vil bli avholdt en pressekonferanse i forbindelse med saken torsdag klokken 20 på politistasjonen i Larvik. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus