Meny

Totalslakter avisa Nordlys

Avisa Nordlys og redaktør Hans Kristian Amundsen blir kraftig irettesatt av tidligere idrettspresident Hans B. Skaset. (Arkivfoto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere idrettspresident Hans B. Skaset går til frontalangrep på avisa Nordlys og redaktør Hans Kristian Amundsen. «I OL-saken har Nordlys’ redaktør opptrådt som politisk aktivist av verste slag»

Sportsanalyse.no sin faste kommentator, tidligere idrettspresident Hans B. Skaset, går i dag rett i strupen på avisa Nordlys, og i særdeleshet avisens redaktør, Hans Kristian Amundsen.

Skaset mener avisa og redaktøren gjennom sin opptreden i OL-saken har «passert en nedre grense for ansvarlighet».

Han mener at avisens kampanje for å få lekene til nord bygger på en meget spesiell journalistikk og redaksjonell linje.

«Ved minste avvik fra Tromsø-linjen hos noen av de rettmessige aktørene i beslutningsprosessen, har han startet angrep ved usaklige karakteristikker og ufinheter. Denne konsekvente linjen har bidratt til det som må ha vært hans mål: vekke til live eller plante forestillinger om motsetningsforhold mellom nord og sør, i håp om at dette til slutt ville tvinge idrettsledelse og regjering til den beslutning han selv for lengst hadde forespeilt sine lesere var den eneste mulige», er noe av det Skaste skriver på kommentatorplass på nettstedet.

Eks presidenten sparer ikke på kruttet og skriver videre at Amundsen blant annet har opptrådt som politisk aktivist av verste lag.

Les hele kommentaren på Sportsanalyse.no her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus