Meny

Norsk diplomatfrue kløp australsk politimann

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tatt for offentlig fyll - kløp politimann i baken, og slåss med arrestforvalter.

En norsk diplomatfrue i 30-årene kløp en mannlig politibetjent i baken og skadet en kvinnelig fengselsbetjent da hun ble pågrepet for offentlig fyll i Australia.

En australsk domstol fant denne uka kona til en norsk diplomat skyldig i offentlig fyll og i å ha skadet en fengselsbetjent da hun ble satt i drukkenskapsarresten i Melbourne, skriver den australske avisa The Age.

Bakgrunnen er at diplomatkona 10. mai i år ble hindret fra å komme inn på et utested i Melbourne, melder Aftenposten. Hun skal ha vært ufin mot dørvakten på stedet, og politiet tok henne derfor med til drukkenskapsarresten.

Da hun ble pågrepet, skal diplomatkona ha kløpet en mannlig politibetjent i venstre rumpeball, fulgt av en freidig kommentar om hvor heite hun synes politifolk er. I arresten kom hun i basketak med en kvinnelig betjent. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus