Meny

Politiet etterlyser postraneren

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet håper på publikums hjelp til å fakke postraneren fra Årvoll i Oslo.

Politiet i Oslo har ikke kommet nærmere å finne mannen som mandag ranet postkontoret på Årvoll. Nå håper de på hjelp fra publikum.

Mannen ranet postkontoret bevæpnet med en pistol mandag ettermiddag. Tirsdag hadde politiet ikke fått opplysninger som kunne føre til en pågripelse, og derfor ble tre bilder av mannen frigjort. Politiet håper dette kan føre til en pågripelse, særlig med tanke på mannens noe spesielle antrekk.

– Vi har ingen nye opplysninger, og det er derfor vi nå går ut med bilde av vedkommende. Vi håper noen kan kjenne ham igjen med den klesdrakten han brukte, sier politioverbetjent John Roger Lund i Oslo politidistrikt til NTB.

Raneren hadde på seg en skotskrutet jakke, blå jeans, grå sko, hettegenser og rosa lue.

– Publikum i nærområdet kan ha kjennskap til denne figuren. Han var jo ikke ikledd vanlige klær, så vi håper å få tips og tilbakemeldinger nå, sier Lund.

Politiet vil ikke gå ut med hvor mye raneren fikk med seg fra postkontoret, men Lund opplyser at det dreier seg om et «mindre pengebeløp». (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus