Iversen, Helstad og Høgli trente ikke

<p class="hidden"> TRENTE IKKE:Torstein Helstad og Steffen Iversen. Foto: Scanpix.</p>
 TRENTE IKKE:Torstein Helstad og Steffen Iversen. Foto: Scanpix.

<pVerken Steffen Iversen, Thorstein Helstad eller Tom Høgli var på plass på landslagets treningsøkt på Bislett onsdag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Carew kom litt etter alle de andre spillerne, jogget litt og ga seg fort.

Det ligger ikke noen ytterligere dramatikk i dette, men de fleste hadde ventet at Iversen skulle ha testet seg på onsdagens trening.

– Jeg har løpt en halv time på tredemølla, og det kjennes positivt, men det er helt klart at jeg må gjøre mer torsdag. For at jeg skal spille, må jeg være nesten 100 prosent fredag, sa Steffen Iversen til NTB etter onsdagens treningsøkt på Bislett.

– Jeg er positiv, men det er klart det er usikkert. Det er imidlertid ikke noen konflikt mellom klubb og landslag. Er jeg frisk, så spiller jeg. Så enkelt er det, la Iversen til.

Matchvinner

Han er nok den spilleren Åge Hareide helst vil ha med i lørdagens viktige kamp mot Skottland, og det var også Steffen Iversen som ble matchvinner da han scoret på straffe forrige gang Norge vant i Skottland – for fire år siden.

Landslagslege Thor Einar Andersen melder om positiv utvikling for de andre skadde spillerne også.

– John Carew trener torsdag. Nakkeskaden har sluppet, sa Andersen til NTB.

Det ser også lysere ut for backen Tom Høgli. MR-bildene viste at det ikke var snakk om noen strekkskade for hans del. Thorstein Helstad får ofte en reaksjon i kneet etter kamper, og det fører til at det hovner opp. Også hos Helstad er det merkbar framgang å spore. Bjørn Helge Riise deltok bare delvis på onsdagens trening, men slik det ser ut i øyeblikket blir LSK-spilleren kampklar til Skottland-oppgjøret.

Skotske problemer

Også det skotske landslaget sliter med skadeproblemer.

Kenny Miller, Kris Commons og Kevin Thomson er alle uaktuelle for kampen på Hampden Park lørdag.. Både Miller - førstevalg som spiss når han er frisk - og Commons sliter med strekkskader, men Thompson pådro seg en ankelskade i lørdagens skotske serierunde.

Det norske landslaget reiser til Skottland onsdag ettermiddag og møter Skottland i VM-kvalifiseringskamp på Hampden Park lørdag. (©NTB)

Personvernpolicy