Meny

Obama-kritiker utvises av Kenya

Jerome Corsi har skrevet boken «The Obama Nation», der han blant annet hevder at Obama har sterke bånd til Islam. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske forfatteren av en kritisk bok om Barack Obama utvises fra Kenya. Obamas far var kenyansk og presidentkandidaten er svært populær i landet.

Jerome Corsi, som har skrevet boken «The Obama Nation», ble tirsdag hentet fra hotellet han bor på og tatt med til immigrasjonskontoret i Nairobi, sier etterforskningsleder Carlos Maluta ved politiet i Nairobi.

Kenyanske myndigheter mener Corsi mangler tillatelse til å jobbe i Kenya, hvor han skulle promotere boken sin. Corsi ble tatt med til Jomo Kenyatta Internasjonale flyplass og må forlate landet.

Faren til den amerikanske presidentkandidaten var kenyansk økonom. I boka hevder Corsi at Obama har sterke bånd til islam og radikale rasepolitikere, og at han vil svekke USA. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus