Meny

– Freder Ramos

Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham-manageren føler seg trygg etter møte med styreformann Levy.

Juande Ramos skulle lede Tottenham til toppen, men etter sommerens salg av Dimitar Berbatov og Robbie Keane har sesongstarten blitt en sportslig katastrofe. Men jumboplass på tabellen og klubbens verste sesongstart på 96 år til tross – Ramos nekter å ta sin hatt og gå.

– Noen avgjørelse om fremtiden min er ikke opp til meg, men jeg er bestemt på å lykkes. Det er jobben min, sa han etter søndagens tap for Hull, ifølge PA.

Ikke i fare

Nå får han støtte fra klubben.

I et møte med styreformann David Levy i går ble det gjort klart at jobben overhodet ikke er i fare, skriver Independent.

Ifølge avisen råder det snarere en stemning av kollektivt ansvar. Toppene i Spurs skal være enige om at indre ro, ikke ytterligere rabalder, er veien ut av problemene.

Ramos kan koste Tottenham 200 millioner hvis han sparkes.

– Trenger en motivator

Det skal, ifølge Telegraph, likevel være misnøye og bekymring i styrerommet over Ramos’ ”manglende lederskap og kommunikasjon med spillerne”.

Midtbanespiller Didier Zokora understreker at manageren har en essensiell oppgave som motivator.

– Når manageren ikke motiverer spillerne, spiller de ikke bra. Vi trenger ham til å hjelpe laget, og etter Hull-kampen snakket han veldig godt til oss, sier Zokora.

Ramos erstattet Martin Jol som Tottenham-manager i fjor høst, med to UEFA-seire med Sevilla i bagasjen, og vant Ligacupen på første forsøk med Spurs.

– Da han kom, slo vi Arsenal og vant Ligacupen, men nå, når vi bare har to poeng, er det vanskelig for Ramos, sier Didier Zokora.

– Alle har ansvar

Selv om Ramos foreløpig fredes, er man inneforstått med at klubben trenger snarlig suksess. Det erkjenner også assistenmanager Gustavo Poyet.

– Vi må endre ting veldig raskt. Vi kan ikke gjemme oss. Når du er i en slik situasjon, har alle ansvar. Jeg erkjenner mitt ansvar, og alle må erkjenne sitt. Vi tok en avgjørelse som klubb ved å bytte spillere i sommer. Mange av spillerne vi valgte, er her. Hvis det ikke fungerer, hvorfor skal man skylde på noen andre? Vi må ta skylden. Alle av oss, sier Poyet, ifølge Guardian.


Les mer om Premier League på Startsiden

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus