Meny

Mollekleiv: - Glad for ungdommens engasjement

Sven B. Mollekleiv er glad for ungdommens engasjement i Norges Røde Kors. På landsmøtet som ble avsluttet søndag, ble Mollekleiv valgt til ny president etter Thorvald Stoltenberg. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sven Mollekleiv, nyvalgt president i Norges Røde Kors, er imponert over ungdommens engasjement, men understreker at organisasjonen trenger enda flere frivillige hoder, hjerter og hender.

Tønsberg (NTB): - Vi har et stort behov for flere frivillige, og vi vet at unge mennesker ønsker å være med når de ser at det nytter, og når de føler at de kan lære noe, sier Mollekleiv til NTB.

Norges Røde Kors avsluttet helgens landsmøte i Tønsberg søndag ettermiddag.

- Det har vært et fantastisk landsmøte med stort engasjement der vi har kommet fram til enstemmige beslutninger. Vi har også utformet vårt hovedprogram og laget en behovsanalyse i forbindelse med arbeidet her hjemme og internasjonalt, sier den nyvalgte presidenten, som tidligere var generalsekretær i Norges Røde Kors i ti år fra 1991 til 2001. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus