Mollekleiv: - Glad for ungdommens engasjement

Sven B. Mollekleiv er glad for ungdommens engasjement i Norges Røde Kors. På landsmøtet som ble avsluttet søndag, ble Mollekleiv valgt til ny president etter Thorvald Stoltenberg. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX.
Sven B. Mollekleiv er glad for ungdommens engasjement i Norges Røde Kors. På landsmøtet som ble avsluttet søndag, ble Mollekleiv valgt til ny president etter Thorvald Stoltenberg. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX.

<pSven Mollekleiv, nyvalgt president i Norges Røde Kors, er imponert over ungdommens engasjement, men understreker at organisasjonen trenger enda flere frivillige hoder, hjerter og hender.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tønsberg (NTB): - Vi har et stort behov for flere frivillige, og vi vet at unge mennesker ønsker å være med når de ser at det nytter, og når de føler at de kan lære noe, sier Mollekleiv til NTB.

Norges Røde Kors avsluttet helgens landsmøte i Tønsberg søndag ettermiddag.

- Det har vært et fantastisk landsmøte med stort engasjement der vi har kommet fram til enstemmige beslutninger. Vi har også utformet vårt hovedprogram og laget en behovsanalyse i forbindelse med arbeidet her hjemme og internasjonalt, sier den nyvalgte presidenten, som tidligere var generalsekretær i Norges Røde Kors i ti år fra 1991 til 2001. (©NTB)

Personvernpolicy