Meny

Siktet etter dødsfall i Porsgrunn

Ugjerningen skal ha skjedd i dette området av Porsgrunn sentrum natt til søndag. Foto: Andreas H. Lunde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 24-åring er siktet etter at en 38 år gammel mann natt til søndag døde på sykehus etter å ha blitt funnet bevisstløs utenfor et utested i Porsgrunn.

Den pågrepne 24-åringen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Han satt søndag formiddag i avhør hos politiet, og blir bistått av sin forsvarsadvokat Heidi Ysen.

24-åringen fra Bamble ble pågrepet i sitt hjem like før klokken sju søndag morgen.

- Politiet kjenner til den siktede fra før. Han har også vært innblandet i voldsepisoder tidligere, opplyser politiadvokat Håvard Kalvåg til NTB.

Politiet etterforsker saken videre, og den avdøde blir sendt til obduksjon mandag morgen for å avklare dødsårsaken.

Det var klokken 02.28 natt til søndag politiet fikk melding om at en mann var slått ned utenfor utestedet Park i Jernbanegata i Porsgrunn. Dørvaktpå Park, Henrik Finne (20 år) forteller til ABC Nyheter at det var tilfeldigheter som gjorde at han kom over den bevisstløse mannen.

– Jeg var ute for å ta en øl fra en av gjestene da jeg så en fyr på bakken. Det så stygt ut.

Mannen var bevisstløs og ble fraktet til sykehuset Telemark. To timer etterpå mottok politiet meldingen om at mannen var død.

Dørvakten har sittet i avhør med politiet i natt, men kunne ikke si noe mer om hva som hadde hendt.

Politiet opplyser at det ennå er for tidlig i etterforskningen til å gi noen nærmere opplysninger om foranledningen til hendelsen, men det skal ha vært flere tilløp til bråk og slagsmål i og utenfor restauranten.

Den videre etterforskningen tar sikte på å avklare hendelsesforløpet, og politiet vil utover dagen fortsette tekniske undersøkelser og avhør av vitner.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus