Meny

Tar Premier League med storm

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Bromwich sikret en ny seier mot Brede Hangeland & co.

West Bromwich–Fulham 1–0.

Mens storklubber som Tottenham og Newcastle sliter i bunnen, har to av tre nyopprykkede lag tatt Premier League med storm. Hull har plassert seg på 6. plass, og skapte sensasjon med 2–1 over Arsenal forrige runde, og nå har West Bromwich også for alvor fått opp dampen.

I dag sørget Roman Bednar for klubbens annen strake serieseier, den tredje på syv kamper. Nedrykksstrid er fjernt for Tony Mowbrays lag i øyeblikket.

Bednar scoret seiersmålet etter en times spill. Ballen falt ned i beina på angriperen etter en corner, og han satte enkelt ballen i nettet.

Les også: Arsenal i gullproblemer

Mens livet er lyst i den stripete delen av Birmingham, har Fulham-boss Roy Hodgson grunn til bekymring. Tapet var lagets tredje av tre borte, det fjerde totalt. Alle har vært ettmålstap.

Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham. Tidligere Rosenborg-back Fredrik Stoor Premier League-debuterte med et sent innhopp.

Les også: Endelig bortetriumf

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus