Meny

Ingen Iversen mot Lyn

Steffen Iversen skal ha en blødning i muskelen, og alt tyder på at det er en strekk. Derfor står Rosenborg-spissen over søndagens kamp mot Lyn i Oslo. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kan ha pådratt seg en strekk i leggen.

Trondheim (NTB): Mye tyder på at Steffen Iversen har pådratt seg en strekk i leggen. Rosenborg-spissen står derfor over søndagens kamp mot Lyn i Oslo.

- Steffen har en blødning i muskelen, og alt tyder på at det er en strekk, sier medisinsk koordinator Håkon Schwabe til RBK.no.

Iversen kom ikke lenger enn til oppvarmingen da Rosenborg møtte Brøndby i UEFA-cupens første runde torsdag før han måtte gi seg. Nå står også landskampene mot Skottland (lørdag) og Nederland uken etter i fare.

- Han blir her for å få behandling også i helgen, men det er fortsatt for tidlig å si om han vil bli klar til landskampene, forklarer Schwabe.Iversen selv tror han blir frisk i tide.

- Dette er veldig kjedelig, men samtidig har jeg kjent en veldig fremgang de siste dagene, og jeg er positiv med tanke på landskampene. Jeg vil veldig gjerne rekke dem, sier han. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus