Meny

Moyes: – Jeg blir

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton-manageren avfeier avgangsspekulasjoner etter gårsdagens UEFA-cupexit.

Everton skuffet igjen i går og røk ut av UEFA-cupen. 1–2-tap borte mot Standard Liège betydde 3–4 sammenlagt, og eventyret var over før det var begynt.

Manager David Moyes er under press etter en svak sesongstart også i Premier League.

– Jeg vil bli

Etter gårsdagens tap insisterte han imidlertid på at han blir værende i Everton.

– Fansen har visst lenge at jeg blir. Jeg har hatt noen dårlige sesongstarter, og denne har ikke vært god, men slik er fotball, og det er jobben min, sier han, ifølge Evertons hjemmeside.

– Vi har gått gjennom vanskelige prøver – alle managere møter vanskelige tider, og jeg har hatt noen av dem, sier han, ifølge Sky Sports, og understreker:

– Det finnes ingen manager innen fotballen som tror han får en enkel reise. Det er en del av det. Men jeg vil bli.

Usikkerhet

Moyes, som har vært manager i Everton siden 2002, har ennå ikke underskrevet ny kontrakt med klubben. 45-åringen er angivelig tilbudt 170 millioner kroner for en femårskontrakt, som etter planen skulle vært underskrevet.

Han har ett år igjen av sin nåværende kontrakt.

Etter UEFA-cuptapet i går var Moyes rasende på den tyske dommer Peter Sippel, som han mente burde vist ut Standard Lièges kaptein, Steven Defour – en avgjørelse som trolig ville endret kampen.

I stedet satte Milan Jovanovic spikeren i kisten med sin straffescoring ti minutter før slutt.

PS: Resten av de engelske representantene – Manchester City, Tottenham, Portsmouth og Aston Villa – avanserte til gruppespillet i UEFA-cupen. John Carew var ikke i Aston Villas tropp. Peter Crouch reddet Portmouth med to scoringer i høydramatiske ekstraomganger mot portugisiske Vitoria Guimarães.


Les mer om Premier League på Startsiden

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus