Meny

– Tynt besatt på spissplass

Didier Drogbas skade bekymrer manager Luis Felipe Scolari. Her dras han ned av CFR Clujs De Sousa under onsdagens mesterligamøte i Romania. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea er bekymret over Didier Drogbas fravær, og skal ha startet spissjakten, men gledes av at ivorianeren er tidligere tilbake enn antatt.

Frykten steg i Chelsea-leiren da Didier Drogba pådro seg en kneskade i mesterligamøtet med Cluj i midtuken, og det ble anslått et fravær på opptil flere måneder.

Etter undersøkelser er det nå fastslått at skaden er mindre alvorlig. Drogba vil være tilbake på banen raskere enn før antatt.

– Han behøver ikke operasjon. Vi vil holde ham under observasjon de neste to–tre dagene, og deretter anslå hvor lenge han er ute, men det dreier seg utvilsomt om uker, ikke måneder, skriver Chelsea på klubbens hjemmeside.

– Ikke råd til flere skader

Noen uker er imidlertid lenge nok for Chelsea. Nicolas Anelka har ikke vist stormform som Drogbas erstatter, og dekningen er begrenset. Det innrømmer også Frank Lampard.

– Vi vil være litt tynt besatt på spissplass for en stund. Han er en massiv spiller. Etter å ha vært ute en stund, har han ventet på å gjenfinne rytmen, men han er en toppspiller. Dette er et tilbakeslag, sier Frank Lampard ifølge The Guardian.

Anelka og Salomon Kalou er eneste tilgjengelige angripere for øyeblikket. Lampard frykter ytterligere skader.

– Vi har absolutt ikke råd til flere skader på visse områder, men vi har Nicolas Anelka og Kalou på topp, i tillegg til unge Franco di Santo. Så vi har dekning, og det er fremdeles en god tropp, sier Lampard.


Spissjakten i gang?


The Times skriver at manager Luiz Felipe Scolari har startet spissjakten. I toppsjiktet av ønskelisten skal brasilianske Luís Fabiano stå. Scolari har et godt øye til Sevilla-angriperen, som scoret 24 mål i La Liga i fjor.

Begge Scolaris Chelsea-kjøp, Deco og Mineiro, er brasilianskfødte.

Det mislykkede forsøket å hente Robinho rett før overgangsvinduet stengte, frigjør midler til nye kjøp.


Les mer om Premier League på Startsiden

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus