Meny

Nominert til MTV-pris

Noen mener kanskje at å nominere denne mannen 20 år etter er en vits, men nå viser dets eg at selv vitser kan føre til MTV-pris.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

80-tallsidolet Rick Astley er nominert til MTV-pris selv om han ikke har vært aktiv på arenaen på nærmere 20 år.

Årsaken til at Rick Astley blir nominert til en MTV-pris i 2008, mer enn 20 år etter at han herjet hitlistene med landeplagen «Never Gonna Give You Up» er den såkalte Rick-rullingen som har blitt et fenomen på Internett.

Det er 42-åringens mange nye fans som har stemt Rick Astley frem til MTV-prisen «Best Act Ever», noe som kan oversettes til noe så ambisiøst som «Tidenes Artist»(!), hvor han er nominert sammen med hakket mer dagsaktuelle navn som Britney Spears, Christina Aguilera og U2.

Det er kanalens seere over hele Europa som har stemt frem Rick Astley til den prestistetunge nominasjonen.

Internettbrukere over hele verden har uten sin viten blitt videresendt til musikkvideoen av Astleys (eneste) landeplage «Never Gonna Give You Up» fra 1987 når de har klikket på en lenke som lovet dem noe helt annet. Ved å feillede millioner av mennesker på dette viset har altså den gamle slageren fått en ny vår.

Rick Astley har aldri tidligere vært nominert til en MTV-pris, heller ikke da han herjet hitlistene på 80-tallet.

MTV Europe Music Awards 2008 finner sted i Liverpool, England, torsdag 6. november og prisutdelingen går i år av stabelen for 15. gang.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus