Meny

89-åring dømt til å strikke gensere

Det er ikke så lett å finne bilder av eldre damer som gjør hærverk på biler. Men her er i hvert fall et bilde av en gammel dame som oppdager at hun er tom for kamferdrops. Foto: Colourbox.com.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

89 år gammel dekkvandal må strikke gensere som straff.

En tysk bestemor har blitt arrestert, tiltalt for å ha gjennomført et punkteringsraid i nabolaget sitt i Rockenhausen, Tyskland.

Som straff må hun nå belage seg på å strikke gensere til eierne av de punkterte bilene.

Lyst på hele historien? Les videre.

Hele saken startet nemlig med at 89 år gamle Heidi Kohl så seg grundig lei på alle bilene som parkerte i og rundt veien hun bodde i. Ifølge Ananova mente den eldre damen at alle bilene gjorde det vanskelig med ferdsel i gaten, for ikke å snakke om å krysse gaten - som var enda mer vanskelig, skal man tro rapportene.

Derfor bestemte 89-åringen tilslutt seg for å gjøre noe med saken.

Men de som tror at fru Kohl inviterte bileierne på besøk og manet til forståelse over Napoleonskake og en skvett kaffe i koppen må tro om igjen. I stedet tok hun en runde i gata og punktere dekkene på de parkerte bilene - i håp om at dette skulle gi bileierne en lærepenge de sent ville glemme.

– Jeg så meg lei på situasjonen, sa hun i sin forklaring.

Dessverre for damen ble hele seansen observert av en av bileierne, som tipset politiet som igjen avla den eldre damen et besøk. Politiet forklarte, trolig med myndig stemme, at oppførsel slik som dette ikke sømmer seg, før de bøtela damen.

Men ettersom damen ikke hadde penger å betale med, tilbød hun seg i stedet for å strikke gensere til bileierne.

– Når hun har strikket ferdig generene er denne saken ute av verden for vår del, uttaler Helmut Bleh, talsmann for påtalemyndighetene.

For vår del er saken ute av verden nå.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus