Tannlegen fra helvete

Da pasienten til tannlegen ikke gjorde opp for seg, bestemte tannlegen seg for å ta saken i egne hender. Foto: Colourbox.com.
Da pasienten til tannlegen ikke gjorde opp for seg, bestemte tannlegen seg for å ta saken i egne hender. Foto: Colourbox.com.

<pTysk tannlege brøt seg inn for å stjele tennene til kvinnelig pasient.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For mange fortoner det seg som det største mareritt å besøke tannlegen. Men for en dame i Tyskland utartet det seg til et enda større mareritt da tannlegen pluselig kom på besøk til henne - for å tvangstrekke tenner.

Det melder det britiske gratismagasinet Metro.

Motivet til tannlegen skal ha vært å hevne seg på grunn av manglende betaling etter at den 35 år gamle tyske kvinnen fikk satt inn to broer i munnen. Regningen skal ha kommet på rundt 3000 kroner.

Men da forsikringsselskapet til kvinnen nektet å dekke beløpet, bestemte tannlegen fra helvete seg for å ta saken i egne hender.

Mye tyder på at saken han tok i hendene sine var en tang.

Ifølge politiet i den tyske byen Neu-Ulm, brøt tannlegen seg først inn i huset til den kvinnelige pasienten for deretter å binde henne fast.

Og som i en historie Roald Dahl verdig, tvangsåpnet tannlegen deretter munnen til den forskrekkede kvinnen for å fjerne de to broene han nylig hadde satt inn.

Tannlegen har ikke blitt arrestert for ugjerningen, men risikerer en kraftig ripe i lakken, unnskyld, emaljen for sin barduse fremferd. Ifølge Metro kan mannen vente seg reaksjoner fra både den tyske tannlegeforeningen og forsikringsselskap.

– Tannlegen etterforskes for å ha tvangsåpnet kvinnens munn og for tyveri etter å ha stjålet broene hennes, forteller polititalsmann Christian Owsinski.

Kvinnen skal ha hatt store smerter da hun møtte opp på politistasjonen.

Personvernpolicy