Drillo starter tankesmie

<p class="hidden">Både Knut Torbjørn Eggen (tv) og Egil Drillo Olsen blir med i den lille trenergruppen som skal samles før VM-kvalkampen mot Nederland 14. oktober. (Foto: Scanpix) </p>
Både Knut Torbjørn Eggen (tv) og Egil Drillo Olsen blir med i den lille trenergruppen som skal samles før VM-kvalkampen mot Nederland 14. oktober. (Foto: Scanpix)

<pTidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen starter en fotballfaglig tankesmie. – Jeg gleder meg veldig til å diskutere fotball på et høyt faglig nivå, sier Olsen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stabæktrener Jan Jönsson (Foto: Scanpix)Stabæktrener Jan Jönsson (Foto: Scanpix)

Oslo (NTB): Gruppen består av trenere med erfaring fra landslaget eller Rosenborg som Nils Johan Semb, Ståle Solbakken, Trond Sollied, Knut Torbjørn Eggen og Nils Arne Eggen. I tillegg er Stabæks suksesstrener Jan Jönsson og tidligere Tromsø-trener Otto Ulseth med. Det er VG som melder dette i dag.

Gruppen møtes første gang i Oslo 14. oktober – dagen før VM-kvalikkampen mot Nederland.

– Gruppen er smalt sammensatt, men vi har ikke tenkt å isolere oss og er åpne for andre syn enn våre egne. Vi er ydmyke og har ingen fasitsvar. Men dette er en gruppe der alle tilhører samme skole, sier Drillo. (©NTB)


Mer om Fotball finner du på Startsiden

Personvernpolicy