Drillo starter tankesmie

<p class="hidden">Både Knut Torbjørn Eggen (tv) og Egil Drillo Olsen blir med i den lille trenergruppen som skal samles før VM-kvalkampen mot Nederland 14. oktober. (Foto: Scanpix) </p>
Både Knut Torbjørn Eggen (tv) og Egil Drillo Olsen blir med i den lille trenergruppen som skal samles før VM-kvalkampen mot Nederland 14. oktober. (Foto: Scanpix)

<pTidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen starter en fotballfaglig tankesmie. – Jeg gleder meg veldig til å diskutere fotball på et høyt faglig nivå, sier Olsen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stabæktrener Jan Jönsson (Foto: Scanpix)Stabæktrener Jan Jönsson (Foto: Scanpix)

Oslo (NTB): Gruppen består av trenere med erfaring fra landslaget eller Rosenborg som Nils Johan Semb, Ståle Solbakken, Trond Sollied, Knut Torbjørn Eggen og Nils Arne Eggen. I tillegg er Stabæks suksesstrener Jan Jönsson og tidligere Tromsø-trener Otto Ulseth med. Det er VG som melder dette i dag.

Gruppen møtes første gang i Oslo 14. oktober – dagen før VM-kvalikkampen mot Nederland.

– Gruppen er smalt sammensatt, men vi har ikke tenkt å isolere oss og er åpne for andre syn enn våre egne. Vi er ydmyke og har ingen fasitsvar. Men dette er en gruppe der alle tilhører samme skole, sier Drillo. (©NTB)


Mer om Fotball finner du på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus