Ronaldo med årets første scoring

<pCristiano Ronaldo scoret det første målet da Manchester United tok seg videre til 4. runde i ligacupen tirsdag kveld.</p

Manchester (NTB): I den første kampen portugiseren spilte etter skaden som har satt ham utenfor, innledet han scoringene i det 25. minutt. Senere scoret også Ryan Giggs og Luis Nani. Dermed ble det 3-1 seier til Manchester United over Middlesbrough.

Det var Adam Johnson som scoret gjestenes trøstemål 11 minutter ut i annen omgang. Han utlignet med scoringen sin, men mot slutten ble United for sterke og vant en fortjent seier.

Fulham ut

Brede Hangeland hvilte, mens Erik Nevland fikk 18 minutter som innbytter da Fulham røk overraskende ut av ligacupen.

Burnley fra nivå to ble for sterke etter at innbytter Jay Rodriguez iskaldt avgjorde med kampens eneste mål etter 88 minutters spill.

– Ligaen har vår prioritet og flere av spillerne mine sliter med skader. Burnley spilte organisert og hadde spillere med fin fart og teknikk, sa Fulham-manager Roy Hodgson.

Christian Kalvenes var ubenyttet reserve hos Burnley.

Storlaget Liverpool karret seg videre til 4. runde med 2-1 over Crewe.

Engelsk ligacup i fotball, 3. runde tirsdag:

Arsenal – Sheffield U. 6-0, Burnley – Fulham 1-0, Leeds – Hartlepool 3-2, Rotherham – Southampton 3-1, Stoke – Reading 6-5 (2-2) etter straffer, Sunderland – Northampton 6-5 (2-2) etter straffer, Swansea – Cardiff 1-0, Watford – West Ham 1-0, Liverpool – Crewe 2-1, Manchester U. – Middlesbrough 3-1.