Henter brasilianer med «tre lunger»

<p class="hidden"> </p>
 

<pChelsea styrker stallen. Carvalho og Deco er ute i flere uker.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Luiz Felipe Scolari vil ikke bli beskyldt for å ha dårlig dekning på midtbanen. I Essiens og Decos skadefravær er han på vei til å hente 33 år gamle Mineiro på fri overgang. Mineiro ble frigitt av Hertha Berlin i sommer. Scolari håper å ha ham klar til møtet med Aston Villa om tolv dager.

Den tilårskomne brasilianeren er tiltenkt som et alternativ i den dype rollen på Scolaris midtbane.

– Mineiro er en spiller jeg trenger fordi jeg mistet Essien i seks måneder, og bare John Mikel Obi er tilgjengelig for oss der, sier Scolari, ifølge Guardian.

– Han spiller ikke denne uken, men kanskje etter ti dager. Han trenger å spille på reservelaget, trenger å få litt tid. Men det er fint for meg, fordi han gir meg flere alternativer.

Lenge ute

Chelseas stopperklippe Ricardo Carvalho er ute i opptil en måned med kneskade.

Carvalho måtte gå av banen tidlig i helgens storkamp mot Manchester United, og ble erstattet av Alex, som gjorde en god figur. Tapet av nøkkelspilleren Carvalho gir Chelsea utfordringer i en hektisk kampperiode. Chelsea håper imidlertid å få ham tilbake til møtet med Liverpool 26. oktober.

Deco er ute i rundt to uker. Han fikk trøbbel med en lårmuskel før United-kampen, og måtte melde avbud rett før kampstart. Dermed får langtidsskadde Michael Essien besøk på sykestuen.

Tre lunger?

Mineiro har 25 landskamper for Brasil, han spilte i fjorårets Copa America, og tilfører Chelsea bredde, rutine – og løpskraft.

Mineiros tidligere trener i Sao Paulo, Muricy Ramalho, har gitt ham følgende karakteristikk, ifølge Guardian:

– Gutten er utrolig. Noen ganger løper han så mye at man lurer på om han har tre lunger, ikke to, som resten av oss.


Les mer om Chelsea på Startsiden.

Personvernpolicy