Uavgjort for fjerde gang på rad

<p class="hidden">Lillestrøms Arild Sundgot (f.v.), Steinar Pedersen, Khaled Mouelhi og Dan Alberto Fellus jubler etter at Pedersen utlignet til 1-1. Foto: Scanpix</p>
Lillestrøms Arild Sundgot (f.v.), Steinar Pedersen, Khaled Mouelhi og Dan Alberto Fellus jubler etter at Pedersen utlignet til 1-1. Foto: Scanpix

<pLillestrøm holdt Brann til 1-1 og spilte uavgjort for fjerde gang på rad i sin kamp for å holde HamKam og Aalesund bak seg på tabellen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann tok ledelsen etter 36 minutter da Gylfi Einarsson satte hodet på et innlegg fra Erik Huseklepp.

Steinar Pedersen fikk omsider hull på byllen etter et massivt Lillestrøm-press og utlignet i det 73. minutt. Bjørn Helge Riise slo inn et hjørnespark som Brann-keeper Kenneth Udjus fikk en hånd på, men han maktet bare å viderebefordre ballen til Pedersen, som så vidt fikk skallen på den.

– Jeg er sjeleglad for at jeg fikk en kroppsdel på ballen, men jeg er også veldig irritert over at vi fikk annullert et mål i første omgang fordi en linjedommer visstnok så en offside. Det er tredje gangen i høst at vi ikke har fått godkjent mål på den måten. Det skjedde også mot Lyn og Stabæk ved siden av i kveld, sa Steinar Pedersen etter kampen.

Nærmest

Brann var best før pause, men etter hvilen var Lillestrøm klart best og skapte flere, store sjanser som burde gitt tre poeng.

– Vi var uten tvil nærmest seieren, men vi må bli bedre til å score på klare sjanser for å vinne, sa Lillestrøm-trener Erland Johnsen.

Han slo fast at Brann var langt mer effektive.

Johnsen hadde også en klar anbefaling til landslagssjef Åge Hareide.

– Nå anbefaler jeg sterkt Bjørn Helge Riise. Han holder landslagsklasse og bør komme med i VM-kvalifiseringskampene mot Skottland og Nederland, mente Erland Johnsen.

Halvfornøyd

Brann-trener Mons Ivar Mjelde var bare halvfornøyd etter kampen.

– Brann var bra i første omgang, og da burde vi ledet mer enn 1-0, slo Mjelde fast etter at det bare var blitt ett poeng.

– Laget vårt hang ikke skikkelig sammen etter pause, og da ble vi også med på altfor mye av den kraftfotballen Lillestrøm la opp til, mente Mjelde.

Brann har ikke vunnet siden 3. august og klarte ikke å følge opp den mektige innsatsen i UEFA-cupen mot Deportivo de Coruna. Laget var heldig som fikk med seg ett poeng hjem til Bergen. (©NTB)

Personvernpolicy