Kalou sørget for uavgjort mot United

Salomon Kalou (til høyre) feirer scoringen på Stamford Bridge. Foto: Scanpix

<pSalomon Kalous sene scoring mot Manchester United gjorde at Chelsea fortsatte er ubeseiret på 85 hjemmekamper på Stamford Bridge.</p

Park Ji-sung ga United ledelsen etter 18 minutter på en svak inngripen fra Chelsea-keeper Petr Cech. På et skudd fra Dimitar Berbatov måtte Cech gi retur og da var det enkelt for Park å bredside ballen i mål.

– Vi var bare ti minutter fra seieren, og det var selvsagt skuffende for oss, sa målscorer Park som mente de brente for mange sjanser.

Gjestene fra Manchester dominerte den første halvtimen og Parks scoring kom etter misbrukte sjanser fra Darren Fletcher, Rio Ferdinand og Wayne Rooney.

Ferguson frustrert

I annen omgang var Chelsea langt bedre, og både Nicolas Anelka og Joe Cole hadde sine fete muligheter før innbytteren Kalou sørget for 1-1 og poengdeling med en heading etter svakt forsvarsarbeid av United.

Dermed har Chelsea gått ubeseiret gjennom 85 hjemmekamper på Stamford Bridge, men Sir Alex Ferguson var frustrert over at United ikke brukte den gylne muligheten de hadde i søndagens kamp.

Ferguson valget å holde Cristiano Ronaldo på benken fra start der han fikk selskap av Carlos Tevez. I stedet ble Berbatov og Rooney satt opp som spisspar for United.

Uten Deco

Chelsea måtte gjøre noen endringer før søndagens kamp siden Deco ble skadet under oppvarmingen og ble erstattet av Michael Ballack.

– United fikk kontrollere kampen vel mye i starten, og det tror jeg hadde sammenheng med at Deco var ute, sa Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari som fikk enda et problem da Ricardo Carvalho måtte av banen med en kneskade.

Alex var den som da ble byttet inn. (©NTB)