Carew storspilte da Villa vant

<p class="hidden"> </p>
 

<pJohn Carew scoret, hadde to i stolpen, skapte flere sjanser og storspilte for Aston Villa borte mot West Bromwich i ettermiddag. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carew var tilbake fra skaden som tvang han av banen mot Tottenham mandag, og Åge Hareide kunne puste lettet ut over synet av en nordmann i storform.

Han sendte Villa i føringen etter 27 minutter da et Ashley Young-frispark ble ekspedert i mål via stolpen til Scott Carson. Den norske kraftspissen hadde allerede hatt en heading som strøk stolpen tidligere i kampen, og Villa fosset i angrep umiddelbart etter ledermålet.

2-0 kom et minutt senere, og stakkers West Brom var plutselig to bak på hjemmebane. Denne gang var det Gabriel Agbonlahor som var sist på ballen. Han fintet bort Jonas Olsson og avsluttet sikkert forbi Carson.

Tidlig redusering

Men West Brom gav ikke opp, og kun fem minutter senere kom reduseringen. Tidligere Lillestrøm-spiller Robert Koren skjøt fra 19 meter, og Brad Friedel måtte gi en svak retur. Den plukket James Morrison opp og hjemmelaget var igjen med i kampen.

Rett før pause var Friedel fint med på notene da han plukket fram en god redning på en heading fra Kim, og Villa gikk til pause med ledelse.

Carew-show

I andre omgang var John Carew igjen sentral da han i løpet av tre minutter hadde to avslutninger i stolpen. Carew viste sine allsidige fotballferdigheter da han avsluttet både med beina og hodet i treverket, før han ble byttet ut etter 89 minutter.

West Brom hadde sine sjanser til å utlikne mot slutten, men det ville seg ikke og Aston Villa tok dermed sin tredje seier for sesongen og er oppe i 10 poeng. West Brom står på sin side med fire poeng etter fem kamper.

Personvernpolicy