Glimt vant toppkampen

FFKs Patrick Gerrbrand (til høyre) i duell med Willis Forko og Per Verner Rønning under eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Fredrikstad i Bodø lørdag kveld. Foto: SCANPIX

<pSuperveteranen Stig Johansen (36) scoret to mål da Bodø/Glimt vant 2-1 hjemme mot Fredrikstad. Wallace scoret for FFK.</p

Johansen headet inn 1-0 til Glimt allerede etter fire minutter. Wallace Fernando Pereira utlignet med et utsøkt frispark fra 25 meter like før pause.

Men Johansen var ikke ferdigscoret. 20 minutter inn i 2. omgang scoret veteranen sitt annet mål for kampen – nok en gang med hodet.

Det sikret full pott på Aspmyra. Stabæk leder eliteserien med 42 poeng. Tromsø er toer med 36 poeng. FFK er treer, også de med 36 poeng. Glimt er firer med 35 poeng.

Kåre Ingebrigtsen kan komme til å lede nyopprykkede Glimt til medalje. Det hadde få trodd før sesongstart.