Zolas drømmestart

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

<pDi Michele ga manageren en flott debut med 3–1-seier – og førte Newcastle inn i større problemer.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Ham–Newcastle 3–1.

Gianfranco Zola debuterte på West Hams managerbenk på best tenkelige vis, mot et Newcastle i dype problemer. Det sørget David Di Michele og et vimsete Newcastle-forsvar for.

Dean Ashton var ute med skade, men ble aldri savnet på Upton Park i ettermiddag. Di Michele, som har overtatt Carlos Tévez’ gamle nummer, 32, etter at han nylig kom på lån fra Torino, herjet med Newcastle og scoret to mål før pause.

Skuddet på 1–0-målet traff en Newcastle-forsvarer før den dalte over Shay Given og inn i nettmaskene. På 2–0 fikk han to sjanser etter elendig forsvarsspill, og satte sikkert inn sin annen scoring for kvelden, med en pen prestasjon. Di Michele vippet ballen over Steven Taylor, og dunket ballen i nettet.

West Ham kan ha fått en ny kanonspiss. Di Michele var på farten igjen og serverte Matthew Etherington da West Ham gjorde 3–0.

Michael Owen reduserte for Newcastle til ingen nytte. Den managerløse klubben, som er lagt ut til salg av eier Mike Ashley, ligger nest sist. West Ham fremstår som ligaens mest typiske hjemmelag, med tre av tre hjemmeseire og to av to bortetap.

Les også:

Liverpool feilet mot Stoke

Gamst vant "norsk" duell

Ordnet Sunderlands første hjemmeseier

Personvernpolicy