Bilfører stakk fra dødsulykke

<pEn 25 år gammel mann fra Alvdal i Hedmark døde momentant da han ble kjørt ned i en sving like nord for Alvdal sentrum lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk fra bilen etter ulykken.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dødsulykken skjedde på fylkesvei 681 nord for Alvdal ved 13-tiden lørdag. Den lokale 25-åringen var i ferd med å rydde kvist langs veien da en bil skar ut i svingen og kjørte ham ned. Mannen døde på stedet.

– Vitner har fortalt at de ble forbikjørt av bilen i svært høy hastighet rett før ulykken. Hastigheten var trolig årsak til den tragiske ulykken, sier operasjonsleder Hans Engh i Hedmark politidistrikt til NTB.

Det var fire passasjerer i ulykkesbilen som alle ble sittende sjokkert igjen i bilen. Bilføreren ble pågrepet på en hytte langt til skogs ved 15-tiden lørdag etter at politiet hadde satt i gang iherdig leting.

Passasjerene i bilen ble tatt hånd om av krisepersonell ved Tynset sykehus og den 28 år gamle bilføreren ble også kjørt til sykehuset for rutinemessig blodprøve. Han vil bli overført til arresten i Hamar og trolig avhørt lørdag kveld, ifølge politiet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus