Ordnet Sunderlands første hjemmeseier

Sunderlands Michael Chopra feirer etter å ha scoret mål. Foto: Scanpix

<pInnbytter Michael Chopra ble den store helten i nordøstderbyet mot Middlesbrough. Hans to mål sørget for at Sunderland vant 2-0.</p

Sunderland knep dermed sesongens første hjemmeseier. Roy Keanes gutter hadde ikke scoret på eget gress tidligere i høst, men mot Boro kom to nettkjenninger de siste ti minuttene.

Chopras 1-0 kom etter smart forspill av Kieran Richardson etter 81 minutter. I sluttminuttene ble det ytterligere en scoring på Chopra – i åpen kasse etter uselvisk assist fra Steed Malbranque.

Det var ikke Boros dag på Stadium of Light. Sunderland-keeper Craig Gordon vartet opp med flere fine redninger og Stewart Downing misbrukte et straffespark for gjestene på stillingen 0-0. Vingen skjøt straffesparket over tverrligger et kvarter før slutt. (©NTB)