Stor leteaksjon i Bergen

<pNesten 120 personer deltok lørdag i letingen etter en 66 år gammel mann som har vært savnet i Fyllingsdalen i Bergen siden tirsdag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): - Vi er ute og leter med nesten 120 personer. Vi søker gjennom område for område, men foreløpig uten resultat, sier politioverbetjent Svein Føllesdal ved Laksevåg politistasjon til NTB.

Mannskaper fra Røde Kors, Sivilforsvaret og hundepatruljer har bistått politiet i letingen i Kanadaskogen. Lørdag trakk letingen opp på platået mot Gravdalsfjellet og Damsgårdsfjellet

Mannen la ut på tur i Kanadaskogen tirsdag ettermiddag og ble meldt savnet ved 19.30-tiden tirsdag kveld. Politiet understreket også lørdag at de håper å finne ham i live. Men politiet ser for seg at det kan være snakk om et sykdomstilfelle.

Vitner har opplyst til politiet at de har hørt om rop om hjelp i skogen. Også andre vitneobservasjoner er kommet inn. Alle er fra omtrent samme tidspunkt, men på vidt forskjellige steder. Politiet har ikke funnet andre spor etter mannen enn bilen hans. 66-åringens siste mobiltelefonsamtale er lokalisert, men disse opplysningene har ikke gitt resultater i letingen.

Leteområdet er veldig kupert med mye kratt og furuskog, noe som gjør at det tar lang tid å gjennomsøke alt. (©NTB)

Forsidefoto: Scanpix.

Personvernpolicy