Drillo: - Vi har ingen toppkeeper

Til tross for vrakingen av Rune Almenning Jarstein er Drillo rolig. Han mener at flere keepere kan stå for Norge. (Foto: Scanpix)
Til tross for vrakingen av Rune Almenning Jarstein er Drillo rolig. Han mener at flere keepere kan stå for Norge. (Foto: Scanpix)

<pEgil «Drillo» Olsen er ikke bekymret over keepersituasjonen til Norge selv om Rune Almenning Jarstein ble vraket for Rosenborg i går.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagssjef Åge Hareide uttrykker bekymring etter at Rune Almenning Jarstein i går ble satt på RBK-benken mot Brøndby i UEFA-cupen.

Egil Drillo Olsen mener det ikke betyr noe for landslaget om Jarstein spiller for Rosenborg eller ikke.

- I utgangspunktet har dette nok skapt et større problem for Åge Hareide, men fordi vi ikke har den toppkeeperen vi gjerne ønsker oss så er dette egentlig uproblematisk.

- Nesten alle de norske keeperne som står i Tippeligaen kan stå for Norge. Det er ingen som skiller seg klart ut som en førstekeeper, sier den tidligere norske landslagssjefen til ABC Nyheter.

Les også: Hareide bekymret etter Jarstein-vraking

Førstemålvakt

Åge Hareide brukte lang tid på å bestemme seg for hvilken keeper som skulle få tillitt i kvaliken mot VM i Sør-Afrika 2010. I landskampene før møtet med Island på Ullevaal byttet Branns Håkon Opdal og Jarstein på å stå for Norge. Men rett før vi fikk besøk av Eidur Gudjohnsen og co. tok Hareide et endelig valg - Jarstein er Norges nummer én.

Drillo vil ikke si noe om hvem som nå bør få sjansen mot Skottland og Nederland i oktober.

- Jeg vet ikke nok om den daglige treningen til keeperne rundt omkring i Norge til å uttale meg om hvem som bør få sjansen i de neste kvalikkampene. Men jeg regner med at dette er noe som hele tiden følges opp av både Hareide og alle rundt landslaget.

Holde kontakt

Branns sisteskanse Håkon Opdal har tidligere annonsert at han gir seg for sesongen på grunn av et trøblete kne og er dermed uaktuell. Til troppen mot Island ble Stabæks Jon Knudsen tatt ut som tredjekeeper. Nå kan det være duket for 90 minutter mot Skottland og Nederland.

- Det som blir viktig for Hareide nå er å holde jevn kontakt med de trenerne han mener har potensielle keepere for Norge i laget. Men uansett hvem som står fremover vil ikke det utgjøre stor forskjell.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus