Hareide bekymret etter Jarstein-vraking

<p class="hidden">Rune Almenning Jarstein er vraket som keeper i Rosenborg. Det gir landslagssjef Åge Hareide hodebry før de viktige VM-kvalikkampene mot Skottland og Nederland. (Foto: Scanpix)</p>
Rune Almenning Jarstein er vraket som keeper i Rosenborg. Det gir landslagssjef Åge Hareide hodebry før de viktige VM-kvalikkampene mot Skottland og Nederland. (Foto: Scanpix)

<pLandslagets sisteskanse Rune Almenning Jarstein vrakes som keeper i Rosenborg. Det bekymrer Åge Hareide.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein har den siste tiden måttet tåle mye kritikk for sin opptreden i målet, både for Norge og Rosenborg. Nå er skiensgutten vraket som førstevalg i Rosenborg. Erik Hamrén har allerede bestemt seg for at Alexander Lund Hansen vokter målet mot Ham Kam på Lerkendal kommende helg.

Landslagssjef Åge Hareide er bekymret for situasjonen.

- Det er ikke bra at han ikke får kamptrening, sier Hareide til Adresseavisa.

Før gårsdagens E-cupkamp mot Brøndby i København fikk Lund Hansen sjansen fra start på Jarsteins bekostning. Lund Hansen grep sjansen og storspilte til tider mellom stengene.

Hareide vil ikke si om han er overrasket at Jarstein ble vraket.

- Jeg kjenner ikke hverdagen i Rosenborg så det kan jeg ikke vurdere. Jeg regner med at Erik Hamrén gjør det han mener er best for laget, sier Hareide videre.

Rune Almenning Jarstein skjønner lite av at nå er plassert på benken på ubestemt tid..

– Jeg synes jeg har vist fremskritt den siste tiden, og kampen mot Fredrikstad var jo bra bortsett fra den ene utrusningen, sier Jarstein.

Personvernpolicy