Teller på knappene

<p class="hidden"> Foto: Scanpix.</p>
 Foto: Scanpix.

<pMarit Breivik sliter med å bestemme seg for om hun skal gå på en ny periode som trener for damelandslaget i håndball.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kontrakten hennes med håndballforbundet går ut i mai neste år. I oktober starter hun samtalene med forbundet med tanke på framtida.

Fire uker etter at håndballjentene utklasset Russland i finalen og tok olympisk gull, letter Breivik litt på sløret om framtida.

Til Trønder-Avisa sier hun:

- Jeg synes fortsatt jobben er veldig artig, og føler meg ikke ferdig – selv om et nytt mål ble nådd da vi tok OL-gull. Samtidig må jeg ta med i vurderingen at jeg har 140-150 reisedøgn i året. Når det er OL må en regne med mellom 90 og 100 døgn med laget. Nå er det ikke gitt at jeg må reise noe mindre dersom jeg velger å jobbe med noe annet. Men jeg synes det er ålreit nå å åpne opp litt og tenke på alternativer, sier Breivik.


Hun tok over som trener etter Sven-Tore Jacobsen i 1994. Det har blitt 406 kamper, 17 mesterskap og 12 medaljer, men det har på ingen måte langt en demper på lysten til å fortsette.

Men hva dagens landslagsspillere måtte mene blir neppe utslagsgivende for hva hun bestemmer seg for.

– Vi kjenner hverandre godt og jeg har stor tro på at de vil respektere både den ene og andre avgjørelsen. Om forbundet involverer dem i prosessen, vet jeg ikke. Men jeg håper og tror det, sier Breivik til Trønder-Avisa, og legger til:


– Den indre motivasjonen spiller en nøkkelrolle. Jeg vet ikke når jeg bestemmer meg, men jeg har veldig lyst til å gjøre en god jobb inn mot EM (Makedonia i desember, red.anm.)og i selve mesterskapet, sier hun..

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus