Brokeback- forfatterinne lei filmfans

<div class="hidden"><p><strong>Litt for tekkelig? </strong>Ennis (Heath Ledger) og Jack (Jake Gyllenhaal) i «Brokeback Mountain»</p> </div>

<pAnnie Proulx (73) er lei av filmfans som mailer henne pornografiske omskrivelser av novellen hennes. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var den Pulitzer-vinnende forfatterinnen Annie Proulx som skrev novellen som skulle bli storfilmen «Brokeback Mountain». Den rørende historien om to menn som forelsker seg i USA på 60-tallet vant Oscar og ble en filmsuksess over hele verden.

Tre år etter at filmen hadde premiere er Proulx nå lei av fans som mener at forholdet mellom de to mennene ikke ble beskrevet grundig nok.

- Det er et uvisst antall mennesker der ute som mener at historien åpner for at de skal kunne utforske fantasiene sine, og rette opp i det de mener er en skuffende lite detaljert fortelling, sier Proulx til Wall Street Journal.

- «Brokeback Mountain» hadde liten effekt effekt på mitt liv som forfatter, men det er en konstant irritasjon i mitt privatliv, fortsetter forfatteren.

Mens den 73 år gamle damen irriterer seg har The Guardian kåret og linket til de ti beste «Brokeback Mountain»-inspirerte fortellingene på sin nettside.

Personvernpolicy