Lover rask formstigning

<p class="hidden"> Foto: Scanpix.</p>
 Foto: Scanpix.

<pDet haster for United foran helgens møte med Chelsea. – Vi vil bli bedre fra nå av, lover Sir Alex Fergusonet United.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United har gjennomført sin dårligste sesongstart siden Sir Alex Ferguson tok over klubben i 1986. Én seier og fire mål på seks kamper, senest 0–0 mot Villarreal i Champions League i går, skremmer ikke vannet av Premier League-konkurrentene.

Søndag møtes Chelsea og United i gigantoppgjør på Stamford Bridge. Vinner Chelsea, har London-klubben ni poengs forsprang til United, som har én kamp mindre spilt.

Sir Alex Ferguson lover snarlig bedring.

– Vi vil bli bedre fra nå av. Vi har ennå et lite stykke å gå, men så fort hvassheten kommer, er jeg sikker på at også målene kommer, sier han til BBC.

«Frelserens» tilbakekomst

United ble overkjørt av Liverpool i annen omgang i sist helgs rivalmøte. Liverpools scoringer kom etter to forsvarstabber. Mot Chelsea er Nemanja Vidic suspendert. Og offensivt mangler flyten.

I går var imidlertid Cristiano Ronaldo tilbake, til jubel fra Old Trafford-publikummet. Det avstedkom skryt fra Ferguson.

– Å komme tilbake på den måten, uten en treningskamp eller noe – gutten har gjort en veldig god jobb, sier han og legger til:

– Det var hans første kamp tilbake fra skaden, så det er et stort spørsmål å tenke på søndagen, sier han.

Det er usikkert om skadede Dimitar Berbatov spiller.

Betydelig luke

På Stamford Bridge er det fryd og gammen. Tirsdagens 4–0 over Bordeaux i Champions League fulgte opp en bunnsolid Premier League-start. Chelsea topper tabellen med ti av tolv mulige poeng.

Frank Lampard & co. er i førersetet, poengmessig og mentalt.

– En seier vil definitivt lage en pen luke ned til dem. Det er mulig Cristiano Ronaldo er tilbake, men vi er gode nok til å slå United på deres beste. Vi burde ikke ønske at de stiller svake, sier Lampard til The Guardian.

Michael Ballack peker på den mentale fordelen.

– Det er ikke enkelt hvis du hele tiden er bak og må tette luker, sier Ballack og minner om fjorårssesongen:

– Slik det ble, måtte vi alltid spille en dag senere enn United. Det var ingen enkel situasjon, men vi fikset det, og kanskje kan vi gjøre det samme mot dem i år. Det er derfor det er viktig å vinne på søndag. Vi må gjenta det vi gjorde mot slutten av fjorårssesongen, da vi slo dem 2–1. Det er målet vårt, sier Ballack.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus