Tapte i debuten

Ålesunds trener Kjetil Rekdal konstaterer at trenerdebuten for Aalesun ender med 2-1 tap for HamKam under  eliteseriekampren i fotball mellom HamKam og Aalesund FK på  Briskeby gress søndag kveld. Foto: SCANPIX.
Ålesunds trener Kjetil Rekdal konstaterer at trenerdebuten for Aalesun ender med 2-1 tap for HamKam under eliteseriekampren i fotball mellom HamKam og Aalesund FK på Briskeby gress søndag kveld. Foto: SCANPIX.

<pKjetil Rekdals debut som trener i Aalesund endte med tap i bunnoppgjøret mot HamKam.</p

Hamar (NTB): HamKam styrte det meste av banespillet de første 45 minuttene, og utspilte gjestene etter alle kunstens regler, men det stoppet på 2-1-seier til vertene som dermed overlot nedrykksplassen til Aalesund.

Vegar Bjerke ga HamKam ledelsen etter ett minutt og fem sekunders spill da han sendte av gårde et skudd som gikk via en Aalesund-forsvarer og i mål.

Etter 31 minutter økte Olivier Karekezi til 2-0 etter svakt forsvarsarbeid hos gjestene. På et innlegg foran mål fikk Karekezi satt foten på ballen i kamp med to forsvarere og Aalesund-keeper Andreas Lie.

Vertene i hvitt og grønt hadde sjanser til både ett og to mål til i første omgang, men mislyktes i det aller siste trekket. Kjetil Rekdals Aalesund var sjelden på farlige raids på HamKams banehalvdel.

I annen omgang var det et mer tent Aalesund-lag som kom på banen, og etter godt trykk framover kom reduseringen i det 50. minutt da Tor Hogne Aarøy stusset en corner i mål.

Men HamKam produserte også bra med sjanser, og kunne ha punktert kampen ved flere anledninger etter hvilen.

- Jeg er svært godt fornøyd med gjennomføringen av kampen. Vi produserte mye og beholdt et stort trykk i lange perioder mot Aalesund, sa HamKam-trener Arne Erlandsen til TV 2.