United kjempet seg til seier

Darren Fletcher styrer noe heldig inn kampens eneste scoring. (Foto: Scanpix)

<pDarren Fletcher sto for kampens eneste mål da Manchester United kjempet seg til sesongens første seier med 1-0 over Portsmouth.</p

Portsmouth (NTB): Uniteds mål for sesongen er å vinne den engelske eliteserien for tredje gang på rad, men de røde djevlene skuffet med 1-1 mot Newcastle i sesongåpningen.

Se målet på ABC TV

Mandag sikret Sir Alex Fergusons disipler sesongens første trepoenger borte mot Portsmouth. Men den regjerende serie- og mesterligamesteren måtte slite for seieren.

Savnet etter Cristiano Ronaldo er tydelig stort i United. Portugiseren var den viktigste brikken i laget som imponerte i fjor, men nå går han skadd. Det merkes i et United-lag som sliter med å få nettkjenninger.

Darren Fletcher klarte imidlertid å få nettopp det mandag. Og det avgjorde kampen i Uniteds favør. Fletcher kriget ballen i mål etter et innlegg fra Patrick Evra etter 32 minutter.

Da hadde Portsmouth vist at de iallfall ikke hadde respekt for de rødkledde. Hjemmelaget holdt på å få en drømmeåpning da Papa Bouba Diop fyrte løs etter bare tolv sekunders spill.

Skuddet blåste imidlertid utenfor stolpen. Hjemmelaget presset også hardt på etter pausen, men verken Jerome Thomas eller Bouba Diop klarte å få hull på målbyllen.

Portsmouths manager Harry Redknapp kan imidlertid glede seg over at hans lag viste langt bedre spill enn da Chelsea var motstander i serieåpningen. Uniteds gullrival vant 4-0 da.

Chelsea topper eliteserien med full pott, og 5-0 i målforskjell etter to kamper. United ligger på femteplass med fire poeng.